Известие

Collapse
No announcement yet.

Дойде време и за селеспиида

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дойде време и за селеспиида

От една седмица имма следния проблем със селеспиида... Включва задна ,когато си реши сам ... Днес я закарах в алекс ауто ,направиха и диагностика на селеспиида и като грешка излезе избирача при задна и първа. Изчистиха грешката и ми казаха да покарам ,а ,ако излезе пак да си приготвя около 350-400 лева за нов избирач и за смяната. Около 350 лева избирача(на самия избирач имало нЕкъФ дадчик ,който се бъгвал) и 50 лева за работа ми искат ..Това добре ,покарах аз половин час и ми светна индикацията на селеспиида на табрлото ,скоростите блокираха . Загасих колата за пет минути и като зцапалих ,се бяха оправили ,но задната отново влиза ,когато си поиска...
    да допълня ,че скоростите блокираха ,докато бях на CITY ... като спрях и минаха сами на N .
    Близо три години не бях имал проблем с това явление ,но ,ето ,че и при мен дойде времето. Добре съм дошъл и аз в клуба....

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
    От една седмица имма следния проблем със селеспиида... Включва задна ,когато си реши сам ... Днес я закарах в алекс ауто ,направиха и диагностика на селеспиида и като грешка излезе избирача при задна и първа. Изчистиха грешката и ми казаха да покарам ,а ,ако излезе пак да си приготвя около 350-400 лева за нов избирач и за смяната. Около 350 лева избирача(на самия избирач имало нЕкъФ дадчик ,който се бъгвал) и 50 лева за работа ми искат ..Това добре ,покарах аз половин час и ми светна индикацията на селеспиида на табрлото ,скоростите блокираха . Загасих колата за пет минути и като зцапалих ,се бяха оправили ,но задната отново влиза ,когато си поиска...
    да допълня ,че скоростите блокираха ,докато бях на CITY ... като спрях и минаха сами на N .
    Близо три години не бях имал проблем с това явление ,но ,ето ,че и при мен дойде времето. Добре съм дошъл и аз в клуба....
    С изтриване на грешката какво очакваш да стане? Това е просто едно съобщение. Тя няма да спре да се появява докато не се оправи проблема.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
      С изтриване на грешката какво очакваш да стане? Това е просто едно съобщение. Тя няма да спре да се появява докато не се оправи проблема.

проблема беше ,че за една седмица смених 3 акумулатора ,а както всички знаем след нямането на ток ,компа на колата трупа грешки ... та имах ,някакви слаби надежди един път да не е най страшното и да се размина без пари ,но ,уви ......
      Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 14:01.

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

миналата седмица имах гости от франция с алфа 147 2.0 селеспиид и реших да я пробвам като се качих неще да вкючи нито 1 нито задна и проблема се реши в новото представителсто в варна в сервиза им някакво реле смениха 150лв и колата се оправи.незнам аз ли бях каръка но щяхме да караме празниците заедно но се оправи пущината и си отпатуваха с алфата за франция
        Alfa romeo GTVex
        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

на мен миизлезе избирач като грешка ,няма да мина с едно реле и то не е реле ,а дадчик принципно

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
            проблема беше ,че за една седмица смених 3 акомулатора ,а както всички знаем след нямането на ток ,компа на колата трупа грешки ... та имах ,някакви слаби надежди един път да не е най страшното и да се размина без пари ,но ,уви ......
            Разбирам те, но грешката е просто съобщение което да те насочи към проблема. С изтриването нищо не се оправя. При следващо запалване проблема той си го има и ЕКУ-то пак записва грешката.
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Еми колега ти дърпа дявола за опашката като често казваше как нямаш проблеми със селе-то....
              Дано се оттървеш, колкото се може по-тънко
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                Еми колега ти дърпа дявола за опашката като често казваше как нямаш проблеми със селе-то....
                Дано се оттървеш, колкото се може по-тънко

еми за три години ,очакваше се ... само що пак по празници не мога да разбера .... Няма кой сега да я прави ,ще си карам старото опелче до догодина и така .. колкот оза пари ,около 400 лева ще е ремонта .... принципно ми се искаше и второ мнение ,но не знам къде другаде да я закарам .... до ванто няма да стигна никога ... много м и е далече от центъра ...
                щото блокират ли още един път скоростите ,може да не се оправят повече .... треа за ванто да сме цела орда коли ,та да се дърпаме ако стане нещо

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

само във Варна колега ще тьрсиш Вихрен или както му викат г-н selespeed
                  MiTo 1.4 155

Comment

Първоначално публикувано от ilin4o Покажи съобщение
                    само във Варна колега ще тьрсиш Вихрен или както му викат г-н selespeed
                    колега каква варна бре ? Аз споменах ,че ме е страх да отида до ванто,щот ще ме е страх да не ми блокират скоростите (12-13км) ти ми говориш във варна да търся второ мнение

поздрави

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                    X